Fika med upphandlingsenheten på måndag

18 maj 2017

Fika kaffe och smörgås

Har du frågor, funderingar eller idéer kring offentlig upphandling? Den 22 maj är det dags för vårens sista träff med upphandlingsenheten. Kom och ställ dina frågor över en kopp kaffe!

Under våren har du som är leverantör, beställare eller politiker kunnat fika tillsammans med upphandlingsenheten och samtidigt diskutera frågor som är viktiga för dig. Vårens fjärde och sista träff är måndag 22 maj.

Platsen är KS-salen i nya kommunhuset i Mora och tiden är som vanligt klockan 15.

Även i höst kommer upphandlingsenheten att bjuda in till dialog, mer information om detta kommer att finnas här på mora.se längre fram.

Vi ses!

Anmäl dig till vårens sista träff via vårt webbformulär >>

Sidan uppdaterad den 18 maj 2017.

Visste du att...

.... Vasaloppet blev 1925 Sveriges Radios första direktsända idrottsevenemang utanför Stockholm?