Frågepanelen på mora.se uppdaterad

5 juni 2015

frågepanelen 2015 Visa större bild

Frågepanelen, det forum på mora.se där du kan ställa frågor till Moras politiker, har uppdaterats och fått nya funktioner. Bland annat kan man nu föra dialog kring de frågor som ställs.

Frågepanelen är ett viktigt verktyg för att främja medborgardialog och demokrati i Mora kommun. Här har du som medborgare möjlighet att gå in och ställa frågor till våra politiker.

Alla politiska partier med representation i kommunfullmäktige i Mora har en person som ansvarar för att svara på de frågor som ställs. Efter uppdateringen finns nu bilder på politikerna och även en rad nya funktioner. Den viktigaste är kanske möjligheten till dialog, något som möjliggör politiska debatter.

Ta chansen och påverka!
Ställ dina frågor till politikerna. Tänk på att hålla en god ton i inläggen. Inlägg som kan uppfattas som kränkande mot privatperson kommer att plockas bort.

Du hittar Frågepanelen här

Sidan uppdaterad den 5 juni 2015.

... den förste urmakaren i Östnor var Krång Anders Andersson (1727-1799)?