Mora kommun uppvaktade Skatteverkets generaldirektör

28 februari 2014

Den utredning som pågår om att lägga ner Skatteverkets kontor i Mora har gett kommunledningen skäl att agera på högsta nivå. Därför bokade man tid för en uppvaktning hos generaldirektören Ingemar Hansson.

Till huvukontoret åkte kommunstyrelsens ordförande Bengt-Åke Rehn (S), kommunstyrelsens vice ordförande Anna Hed (C) och kommundirektör Peter Karlsson. Under en timme fick de då tillfälle att samtala med generaldirektören och framföra sina argument varför skattekontoret ska vara kvar i Mora.

Anna Hed intervjuades efter mötet av P4 Dalarna och intervjun kan du höra här.

Sidan uppdaterad den 28 februari 2014.