Seminarie om det rådande försvarsläget under Flygdagen

7 augusti 2017

Lördagen den 5 augusti möttes försvarsminister Peter Hultqvist (S), riksdagsman Peter Helander (C) och Finlands försvarsattaché Rami Peltonen för att under ett seminarie diskutera det rådande försvarsläget i Sverige och hur flyget i Mora kan påverkas.

Peter Hultqvist (S) inledde även Flygdagen i sin helhet, vars tema handlade om "kalla kriget". För dig som är intresserad av att lyssna på panelens diskussioner kan du göra det via Mora kommuns Facebook-sida, där evenemangets livesändning ligger sparat.

Fungerar inte länken? Pröva då istället att använda denna länk för att komma till resten av Facebook-sidan. Klicka på videoklipp för att hitta livesändningen.

Sidan uppdaterad den 7 augusti 2017.

... Sveriges första symaskinsfabrik startade i Östnor redan 1865? Den gick dock i konkurs tolv år senare på grund av att billigare amerikanska maskiner tog över marknaden.