Utvecklingen vid branden i Västmanland går åt rätt håll

6 augusti 2014

Från skogsbrandområdet rapporteras under onsdagseftermiddagen följande:
Läget är positivt, det har kommit regn i delar av området och det är regn på väg från sydväst. Situationen har förbättrats avsevärt.

Länsstyrelsen Dalarna, kommuner, räddningstjänst, landsting med flera bevakar och följer händelserna med samverkansmöten minst 3 gånger dagligen.

Resurser från Dalarna har skickats ner till Ramnäs, bland annat 3 brandbilar och 2 tankbilar med personal.

Den eventuella evakuering i Norberg är avblåst tills vidare.

Drabbade uppmanas att lyssna på P4 samt följa händelsen på www.krisinformation.se

Sidan uppdaterad den 6 augusti 2014.

... den första skolundervisningen i Mora påbörjades 1643?