Välkommen på möte för flyktingguide och språkvän

15 oktober 2014

Tillsammans med Orsa, Älvdalen, Gagnef, Leksand och Falun startar nu Mora Kommun ett projektet ”Tillsammans i Dalarna – en väg till integration”. Projekt riktar sig till nyanlända flyktingar och invandrare som vill träffa svenskar och andra etablerade i det svenska samhället. Syftet med projektet är att nyanlända ska få bättre möjlighet att integreras i samhället, skapa kontakter och samtidigt få kunskaper i svenska språket.

Informationsmötet riktar sig till morabor som vill engagera sig och göra en insats som flyktingguide och språkvän och såklart till nyanlända i Mora kommun.

Vi träffas på Mora folkhögskola, i matsalen, den 18 oktober kl. 15.00. På mötet informerar vi mer om projektet och erbjuder också chansen att prova mat från olika kulturer/länder.

Mer information om projektet finner du här:

Har du frågor eller funderingar, kontakta integrationschef Magnus Nordahl This is a mailto link 0250-263 26

Välkommen!

Sidan uppdaterad den 15 oktober 2014.