Välbesökt VA-plansmöte på Mora Parken

23 januari 2015
VA-plan dialogmöte

Vad kommer det att kosta att ansluta till kommunalt vatten- och avlopp? Hur gör man om man redan har ett välfungerande VA-system? Blir man tvingad att ansluta till kommunalt? När blir det färdigt i Ryssa?
Detta var några av de frågor som ställdes av besökarna på torsdagskvällens dialogmöte kring vatten och avlopp till kommunens och NODAVAs representanter.
-Vi är mitt inne i arbetet med att ta fram VA-planen och kan därför inte besvara alla frågor än men allteftersom arbetet fortskrider kommer också många frågetecken att rätas ut säger Eva Larsson, miljösamordnare på kommunen.
- TACK för alla kloka inspel och frågor. Det hjälper oss att göra en så bra plan som möjligt och att utveckla VA-planen genom delaktighet säger en nöjd Malin Höglund, kommunalråd.
Nu planerar vi för ytterligare dialoger i april/maj då ett förslag av VA-planen ska vara färdigt. Så då hoppas vi att vi ses igen!

Dela med andra

Kommentera sidan

Om det är något du vill meddela oss, hittat något fel eller saknas information kan du använda dig av det här formuläret. Om du vill ha återkoppling på din kommentar vänligen fyll i din mailadress.

Vi tar tacksamt emot all feedback.

// Vänliga hälsningar kommunikationsenheten Mora kommun

Sidan uppdaterad den 23 januari 2015.

Sök på webbplatsen

Visste du att....

... Mora socken och Morastrand blev en kommun 1959?

Mora Kommun, 792 80 Mora, Besöksadress: Fredsgatan 16, Tel: 0250-260 00 kl 07.45-16.30, Fax: 0250-186 42, E-post:
Org. nr: 212000-2213