Varumärket Mora

Nya hyresrätter i centrum

Bostadsbolaget Morastrand möter efterfrågan på bostadsmarknaden och fortsätter att investera i 39 nya hyreslägenheter på Tuvan.

Bygget av det nya sjuvåningshuset på Tuvanområdet på totalt 39 lägenheter är i full gång. Det ersätter det hus som brann ner för några år sedan.

– Huset är väl anpassat efter den unika miljö som finns på Tuvan och övriga hus som byggdes i slutet av 40-talet, men har ett mer modernt intryck. Även här bygger vi energieffektivt och huset har självklart hiss. Alla lägenheter är rök- och kattfria och har balkong.

Moderna lägenheter med öppen planlösning

Det nya hyreshuset på Tuvan har lägenheter i olika storlekar, från ettor till fyror, alla med öppen planlösning. Inflyttning är planerad till december 2019.

– Huset ligger centralt och har dessutom väldigt nära till naturen, vatten och promenadstråk. De översta takvåningarna har fantastisk utsikt över Mora, Siljan och Österdalälven.

Nära Tuvan ligger Moras fina centrala 18 håls-golfbana och fina motionsleder. En kort promenad och man kan ta del av Mora centrums shopping- och nöjesutbud.

Publicering till våren

Lägenheterna kommer att publiceras på Morastrands hemsida under våren. För att söka lägenheterna behöver man då göra en kundanmälan/registrera sig på morastrand.se.

Uppdaterad: 27 augusti, 2019
Facebook Twitter Linkedin