Varumärket Mora

Välkommen till Moralivet

Mora är en framtidsstad - inte minst när det gäller arbetsmöjligheter. De kommande åren kommer både offentlig och privat sektor att behöva rekrytera på grund av ett omfattande generationsskifte på arbetsmarknaden, som är synnerligen påtaglig i Mora med omnejd. Det betyder goda jobbchanser inom många olika yrkeskategorier.

I Mora finns möjligheten att kombinera ett intressant och utvecklande arbete med en aktiv fritid inom både friluftsliv, idrott och kultur. Välkommen att bli en del av det: det fantastiska Moralivet.

Söker du nya utmaningar i Mora? Läs mer här om lediga tjänster!

Uppdaterad: 6 februari, 2020
Facebook Twitter Linkedin

Etablera

Etablera

Mora har en unik mix i sitt framgångsrika näringsliv. Bredden av företag som verkar i många olika branscher ger unika möjligheter till samarbeten och utveckling. Det fysiska mötet är aldrig långt borta, nätverken är alltid nära. Det är några av anledningarna till att Mora är en plats för att framgångsrikt bo, leva och verka i.

Byggnäring

Byggnäring

Byggnäringen i Mora Byggbranschen i Mora ökar, både tack vare ROT-avdraget och att husbyggandet ökar. Många av Moraföretagen verkar över […]

Lediga fastigheter

Lediga fastigheter

I Mora finns det många olika typer av fastigheter; allt från mindre butikslokaler i centrum till större industrilokaler vid någon […]

Övrig näring

Övrig näring

Övrig näring i Mora Till övrig näring i Mora hör bland annat tjänstesektorn som är på starkt uppgång. Här finns […]