Varumärket Mora

Masa dig hem

På torsdag 24 november bjuder hemvändarkampanjen "Masa dig hem" in till AW på söder i Stockholm!

Platsen är Biblioteket live, tiden är 17.00. Förutom härligt Dalahäng så kommer dalabördiga Amanda Bergman stå för musiken, komikern Daniel Sanchez bjuder på stand-up och det kommer finnas gott käk och baren är öppen!

Representanter från Mora kommer finnas på plats i form av Ellinor Andersson Stridh som arbetar i familjeföretaget Morabryggeri (för den dryckessugna kommer det finnas ett urval av Morabryggeris produkter på AWn) och Regionstad Moras verksamhetsledare Viktoria Stärner. Både Ellinor och Viktoria är hemvändare som efter år i storstäder landat i Mora, bättre ambassadörer går inte att hitta!

Initiativet till "masa dig hem" står Falun Borlänge-regionen bakom som i början av maj i år lanserade kampanjen för att locka fler masar och kullor att vända hemöver. Glädjande nog har nu även Mora kommun valt att ansluta sig till och i och med detta går startskottet för ett mer målinriktat arbete med att få fler att flytta till Mora.

Läs gärna en artikel och intervju med Mora kommuns utvecklingschef Anders Björkman och Ellinor Andersson Stridh, som för några år sedan själv masade dig hem.
https://www.siljannews.se/arbetsliv/masa-dig-hem-kampanjen-som-valkomnar-hemvandare

Har ni inte sett de underbara filmerna som släpptes i våras, i samband med lanseringen av kampanjen så hittar du de här:

Uppdaterad: 22 november, 2022
Facebook Twitter Linkedin