Varumärket Mora

Moragalan 2021 blir digital

Torsdag den 2 december är det dags att åter fira företag och personer som på olika vis bidrar till att föra Mora framåt. Ta chansen att uppleva en gnistrande morgonstund med fina utmärkelser som lyser upp Mora i vintermörkret!

Pandemin är på inget sätt över, det är vi alla mycket väl medvetna om. Därför är beslutet att Moragalan 2021 i år blir digital.
– Det är såklart ett tufft beslut att ta, inte minst eftersom vi alla längtar så efter att ses. Men som läget är har vi inte kunnat planera för en stor gala, säger Viktoria Stärner, verksamhetsledare Regionstad Mora och projektledare för Moragalan.
– Vi siktar i stället på ett helt nytt koncept i år - en digital variant. Decembers näringslivsfrukost blir till den digitala Moragalan.

Live-sändning med utmärkelser

Moragalan kommer sändas live från Amtech Studios den 2 december kl 08:00 där utmärkelser delas ut i fyra olika kategorier.
I varje priskategori finns fyra nominerade personer eller företag som alla presenteras under november månad. En jury utser vinnarna i respektive kategori som koras live under den digitala Moragalan.
– Vi kan redan nu berätta att det inte bara kommer vara en digital tillställning. Förutsatt att pandemiläget tillåter kommer vi öppna upp för ett antal personer att medverka under galan på plats i studion.

Alla kan nominera

Nytt för i år är även att alla kan nominera inom alla fyra kategorierna; Årets Morahandlare, Årets Moraföretagare, Årets Moraupplevelse och Årets Eldsjäl.
Nominering med motivering sker på moragalan.se och fram till 31 oktober då juryarbetet tar vid.
– Det har nu varit en lång period som inneburit stora prövningar, utmaningar och osäkerhet för många. Men det har också varit en tid som skapat nya samarbeten, kreativitet, lösningar och kämparglöd. Vi ser fram emot att återigen hylla och prisa några av alla fantastiska personer och företagare som för Mora framåt. Klicka in på Moragalans hemsida och lämna dina nomineringar, uppmanar Viktoria.

Moragalan premierar

ÅRETS MORAHANDLARE

Ett handelsföretag i mora som utmärkt sig och bidragit positivt till Moras attraktiva handelsutbud.

Jury: Regionstad Mora

ÅRETS MORAFÖRETAGARE

Ett företag i Mora som genom nytänk, innovation, tillväxt eller internationella satsningar rönt framgång.

Jury: Företagarna i Mora

ÅRET MORAUPPLEVELSE

Ett evenemang, besöksmål eller näringsställe i Mora som bidragit till att öka besöken och stärka den positiva upplevelsen av Mora.

Jury: Visit Dalarna

ÅRETS ELDSJÄL I MORA

En person eller grupp som betyder mycket för Mora och som med sitt engagemang och sina gärningar gör skillnad.

Jury: Regionstad Mora

www.moragalan.se

Uppdaterad: 29 september, 2021
Facebook Twitter Linkedin